tag:blogger.com,1999:blog-2222792165793544291.post1977661702965005564..comments2023-06-04T10:09:27.925+02:00Comments on Coś Dobrego by Agnieszka: Bliny pszenneAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/10762064788759405487noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2222792165793544291.post-81601856696220570432013-03-11T16:42:26.626+01:002013-03-11T16:42:26.626+01:00@mufinko to do dzieła:) polecam gorąco - bo sa prz...@mufinko to do dzieła:) polecam gorąco - bo sa przepyszne:)<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10762064788759405487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2222792165793544291.post-37091759667663261502013-03-11T13:48:26.176+01:002013-03-11T13:48:26.176+01:00Zjadłabym takiego blina :) Pysznie się prezentuje ...Zjadłabym takiego blina :) Pysznie się prezentuje :)kuchnia na obcasachhttps://www.blogger.com/profile/03230789918812683087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2222792165793544291.post-36787507556142323432013-03-06T21:48:49.082+01:002013-03-06T21:48:49.082+01:00Thanκѕ for the marvelous posting!
I quіte enjoyed...Thanκѕ for the marvelous posting! <br />I quіte enjoyed reаԁing it, <br />yοu might be а gгeat authoг.<br />I will enѕure thаt I bookmaгκ your blog and definitely ωill come back νery sоon.<br /><br />I want to encourаge уou tо continue yоur great wгiting, have a nice weеkend!<br /><br /><br />Here is my ωеb page <a href="http://www.enduringamerica.com/home/2012/6/26/syria-and-beyond-live-coverage-nato-meets-over-downing-of-tu.html" rel="nofollow">demotywatory</a>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2222792165793544291.post-62699424504848087422013-03-06T21:32:53.035+01:002013-03-06T21:32:53.035+01:00wygląda bardzo smacznie ;Dwygląda bardzo smacznie ;DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14676956802708167342noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2222792165793544291.post-27683971627727789532013-03-06T20:57:15.390+01:002013-03-06T20:57:15.390+01:00@alucho ciasto powinno odpoczywać przynajmniej 2...@alucho ciasto powinno odpoczywać przynajmniej 2 h (to wersja minimum) optymalnie jest 3 i 1\2 h. a jeśli chodzi o sos to owszem pyszny jestAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10762064788759405487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2222792165793544291.post-34476412294936383552013-03-06T18:09:51.844+01:002013-03-06T18:09:51.844+01:00pyszności!!!!pyszności!!!!Myszkahttps://www.blogger.com/profile/04258350435462025074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2222792165793544291.post-35881255233353235102013-03-06T16:46:43.375+01:002013-03-06T16:46:43.375+01:00Fajny przepis. Z wszystkich dotychczas przeze mnie...Fajny przepis. Z wszystkich dotychczas przeze mnie oglądanych najlepszy, bo bez gryczanej mąki, której nie znoszę :)Olkahttps://www.blogger.com/profile/02418334239971007261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2222792165793544291.post-12849455801090815422013-03-06T14:43:56.584+01:002013-03-06T14:43:56.584+01:00Nigdy nie robiłam. Na pewno spróbuję - sosik koper...Nigdy nie robiłam. Na pewno spróbuję - sosik koperkowy z wędzoną rybą lubię bardzo :)<br /><br />Ile ciasto ma odpoczywać? ;)aluchahttps://www.blogger.com/profile/15697311080887364450noreply@blogger.com